Societatea TUPAL HP IMPEX a fost infiintata in anul 1999 din dorinta de a pune in practica experienta si cunostintele acumulate de asociati  intr-un cadru legal, bine organizat si in conformitate cu cerintele pietei.

Incepand cu anul 2007 sociatatea a reusit sa creeze o nisa in domeniul constructiilor – realizeaza prestari de servicii in constructii si in regim de urgenta si in acest fel se diferentiaza de concurenta. Astfel printr-un program si plan bine pus la punct am reusit sa ne atragem clienti prin oferirea de asistenta permanenta si reparatii in timp rapid in domeniul avariilor produse si solicitate de beneficiari.

Personalul societatii TUPAL HP IMPEX formeaza o echipa tanara a carei misiune este concentrata pe servicii dintre cele mai diverse: lucrari de instalatii electrice, sanitare, aer conditionat, lucrari de constructii industriale si civile, amenajari interioare, amenajari spatii relaxare si spatii de joaca pentru copii, etc.

Scopul nostru este sa putem satisface toate cererile clientilor nostrii cu specificatii tehnice particulare si garantam seriozitate, rapiditate si nu in ultimul rand calitate pentru serviciile prestate.

TUPAL HP IMPEX se diferentiaza de celelalte societati de pe piata in primul rand prin personalul calificat. Pentru ca echipele noastre sunt formate din oameni cu diferite specializari, calificari, serviciile acoperind o gama diversa, iar calitatea si promtitudinea sunt principalele noastre atuuri. In acest sens,avem o preocupare permanenta pentru imbunatatirea activitatii de ansamblu.

CERTIFICĂRI

ISO-14001

ISO-18001

ISO-9001

CERTIFICAT IGNIFUGARE

CERTIFICAT ANRE